*Digi Doodle Studios Feminine Fancy ends March 28th. My DT project
* The Paper Shelter Use metal My DT proj Ends 6th of Marchlørdag 28. mai 2011

Traktortur- runde 4 i Scrapmester

Da  er vi kommet til siste runden før finalen  i Scrapmester. Blir spennende å se hvem som går videre. I denne runden var oppgaven som følgende:

Opgave 4
1. Lad dig inspirere af dette billede:
Det kan være opsætning, farver eller noget helt tredje du bliver inspireret af. SKRIV det i kommentarfeltet, hvad du har taget udgangspunkt i.

2. Du må IKKE bruge blomster. Der må ikke være blomster på papiret. Der må ikke være blomster på billedet eller på anden måder snydes en enkelt blomst ind på layoutet.

3. Der skal bruges mindst 3 forskellige stykker mønsterpapir.
Rigtig god scrappe-fornøjelse.

Her er mitt bidrag: 

Det er vel ikke vanskelig å se at jeg lot meg inspirere av fargene og firkantene til denne oppgaven?

Materialer: Hvit og rosa bazill
Mønsterark: KI memories: enchanting fairy tale, Melissa Frances: Whitney, Fancy Pants Design : Lilac House- English garden. Pluss et mønsterark med rosa babymotiv som bakgrunn(her står det bare et nr og ikke hvor det kommer fra)
MS punch French Scroll brukt på kantene.Spellbinders shapeabilities flying beauties. Swirls og bladranke stanset ut med Marianne design creatables. Hvite thickers farget med turquoise promarker. Turkis blonde kjøpt på scrappejungelen. Hjørner og lite rektangel er fra Ooh la la fra My minds eye.
Kanter er svertet med vintage photo distress ink. Bladranker, sommerfugler og swirl har fått et lag med vintage photo distress ink i kantene.

2 kommentarer:

  1. Hvor er det smuk... skønne farver, flot opsætning og så fine punchede kanter. Hvor er det godt, at der findes sommerfugle, når man nu ikke må bruge blomster:-). Et herligt billede!!!
    klemm Lissy

    SvarSlett
  2. åhhh hvor er den flot, lækre detaljer

    klemmmm

    SvarSlett