*Digi Doodle Studios Feminine Fancy ends March 28th. My DT project
* The Paper Shelter Use metal My DT proj Ends 6th of Marchmandag 4. april 2011

Shabby LO kurs med Lene


Et annet kurs jeg var med på var shabby LO kurset til Lene. Dette var ganske så befriende. Ikke tenk, bare gjøre. Et godt triks jeg lærte var å lime alt sammen kun på midten så jeg kunne putte små detaljer innimellom på LOen. Prøve å ha minst mulig store åpne felt. Lærte også en krølleteknikk og Lene snakket om at vi ikke var nødt å sverte alle kanter heller.

Blant materialene som er brukt er de nye fryd arkene fra kort & Godt. Jeg har fått beige. 3 ark av samme mønsterark er brukt på denne LOen oppå hvit bazill. Diverse stæsj som tickets, noteark, netting og gamle bokark. Mener å huske at mye av blomsterpynten var fra Kort & Godt. Håper noen retter meg om det er feil. Kjempelærerikt kurs var det iallefall:) Anbefales

4 kommentarer:

  1. FANTASTISK NYDLIG!! sånn har jeg lyst å lære meg!! tar du utfordringen ;)

    SvarSlett
  2. Oh bless! this is sooo heart melting! LOVE it... so pretty and cute :0)

    SvarSlett
  3. Hi there this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

    SvarSlett