*Digi Doodle Studios Feminine Fancy ends March 28th. My DT project
* The Paper Shelter Use metal My DT proj Ends 6th of Marchfredag 12. november 2010

Kortkrigen runde 7


Oppgaven lød: Lag et kort i en farge. Du kan bruke så mange nyanser av fargen som du ønsker, men kun en farge. Kan bruke andre farger til hud og hår og feks blomsterstilker om man bruker stempeltrykk, men resten skal være i en nyanse av den fargen man har valgt. Det kan være telyskort, vanlig 15x15 eller staffelikort, ingenting annet.
Jeg har da valgt å lage et staffelikort i fargen lilla. Har brukt lilla bazill og lilla rutete mønsterark (husker ikke produsent). Jeg har kuttet ut en ramme med min sissix big shot i lilla og fargelagt et stempeltrykk med promakers og satt i rammen.

Jenta er fargelagt med: ivory, pastel pink, blush, amethyst, orchid, aubergine, lavender, lilac, cinnamon, plum, cocoa og sandstone.

Jeg har brukt lilla halvperler fra e. pearls and crystals. Rosene er sprayet med spring violet glimmermist. Lilla sommerfugler har fått lavender lace liquid pearls på seg. Siste diecuten er stemplet med gratulerer med dagen stempel med dusty concord distress ink. Forøvrig er alle kantene svertet med dusty concord distress ink.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar